In de visie van Macnack Consultancy gaat het erom dat u bepaalt wat de functionaliteit is die uw organisatie nodig heeft; u heeft behoefte aan een functioneel systeem. Binnen onze visie zoeken we de best passende ICT infrastructuur bij deze behoefte; wij bieden u een technisch systeem.

Bedrijfsprofiel

Innovaties van de desktopomgeving bieden enorme voordelen op gebied van kosten, veiligheid en gebruikersgemak. Het vinden van de juiste balans tussen gebruikersbehoefte en beheersbaarheid is echter een uitdaging. Door de exponentiële groei van mogelijkheden ten aanzien van apparaten, virtualisatietechnologieën, applicatiemodellen en cloud-oplossingen is door de bomen het bos niet meer te zien.

Macnack Consultancy is een onafhankelijke internationale IT-dienstverlener gericht op End User Computing. We helpen onze klanten graag de juiste balans te vinden tussen beheerbare IT en een flexibele gebruikersomgeving. We streven daarbij naar innovatieve en unieke oplossingen die toekomstige veranderingen eenvoudig maken. Ons succes komt voort uit de integratiekwaliteit van onze oplossingen, een intelligente migratie aanpak en de beheerbaarheid van de oplossing nadat deze geïmplementeerd is.