Zoekt u naar een compleet en voordelig ICT beheer dat altijd aansluit bij jullie specifieke ICT wensen?

Neem dan contact met ons op over het flexibele IT Beheerconcept.

Per systeem in de IT-infrastructuur bepaal je welke variabelen voor beheer en support je wilt afnemen. Deze  variabelen zijn per maand aan te passen en het contract is per maand opzegbaar! Dit zorgt ervoor dat je per maand kan beslissen in welke mate er behoefte is aan IT beheer en dit kan aanpassen naar je eigen smaak.

Een belangrijke server kan bijvoorbeeld 24/7 support nodig hebben, terwijl voor de PC van de receptie ondersteuning tussen 8.00 en 18.00 uur voldoende is. Ieder apparaat en elke server heeft haar eigen IT beheer nodig en vandaar het maatwerk van Macnack Consultancy.

Voor de laptops moet alle support afgekocht worden om niet voor verrassingen te komen staan, terwijl de goed draaiende PC’s van de administratie prima variabel afgerekend kan worden voor support of wijzigingen. Per apparaat dat aanwezig is binnen je bedrijf kan ander IT beheer gewenst zijn, het IT beheer hiervoor kan doormiddel van het flexible IT beheer concept perfect op maat aangeboden worden naar je eigen smaak.

Kosten besparen op IT beheer?

Alle mogelijke samenstellingen voor IT beheer en support zijn mogelijk waardoor je nooit voor iets hoeft te betalen, wat je niet nodig hebt! Op deze manier kan je als bedrijf je eigen IT beheer samenstellen en heb je een pakket op maat voor de juiste prijs.

Met het IT beheerconcept realiseer je kostenbesparing, flexibiliteit en zekerheid. Naast de kosten besparing en de flexibiliteit is zekerheid een belangrijke waarde. Met het IT Beheer van Macnack Consultancy heb je zekerheid op goede kwaliteit en IT beheer zonder problemen.

Macnack Consultancy ontzorgt, denkt mee en haalt het maximale als ICT partner