Wat kan Macnack Consultancy voor u betekenen?

Macnack Consultancy is vooral bekend als leverancier van virtualisatie oplossingen, zoals server virtualisatie, applicatie virtualisatie, desktop virtualisatie en Server Based Computing.

Voor ons is samenwerking tussen onze medewerkers, opdrachtgevers en toeleveranciers de sleutel tot succes.

Troubleshooting

Heeft u een urgent probleem met uw SBC-(Server Based Computing) of VDI- (Virtual Desktop Infrastructure) omgeving ?
Kunnen gebruikers niet inloggen of hebben ze problemen om de printers aan te spreken?
Is er een acute uitdaging in uw desktop management omgeving, waardoor u geen machines meer kunt inrichten?

Dan bent u bij Macnack Consultancy aan het goede adres. We zorgen ervoor dat uw probleem snel wordt gedetecteerd en effectief wordt opgelost. Ook wanneer dit buiten kantooruren moet worden gedaan.

Proof Of Concept

Wanneer u de keuze voor een bepaalde technologie heeft gemaakt, wilt u graag weten of en hoe deze in uw eigen omgeving functioneert.
Dat kan door een proefimplementatie binnen uw eigen context. Uiteindelijk bent u erbij gebaat dat de technologie ook binnen uw omgeving de beloofde resultaten laat zien.
Macnack Consultancy kan met een Proof of Concept de bewijsvoering leveren die u steunt in uw keuze.

Het Proof of Concept is een ideale manier om het juiste begrip te krijgen van de impact van de nieuwe technologie, alsmede om de risico’s ten aanzien van de investering te minimaliseren.

Macnack Consultancy richt op locatie een kleinschalige maar volledige infrastructuur in op uw hardware, waarin u de volledige functionaliteit van de oplossing werkend ziet. Afhankelijk van uw omgeving en de gekozen software neemt dit minimaal 5 dagen in beslag.

Health Scan

Krijgt u steeds vaker opmerkingen over trage inlogtijden en slechte performance? Of vraagt u zich af wanneer het tijd is voor de overgang naar Windows 10 of een nieuwe Citrix versie? En als u al heeft gekozen voor een nieuwe versie, voldoet de technische omgeving dan nog?

Macnack Consultancy geeft u graag advies over mogelijke stappen om uw omgeving weer in conditie te brengen en ‘future ready’ te maken.

Onze scan geeft snel een gestructureerd inzicht in de performance en de betrouwbaarheid van de desktop-, applicatie- of virtualisatie-infrastructuur. Daarbij kijken we tevens naar de efficiëntie van het beheer van de SBC of VDI omgeving.

Een scan is zinvol voor elke organisatie met meer dan 200 geautomatiseerde werkplekken waarbij het beheer geautomatiseerd is, en/of er gebruik wordt gemaakt van virtualisatie-technologie.